Новости и Соопштенија

Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-8-ми семестар, за академската 2022/23 година

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред на предавања на Факултет за безбедносни науки-8-ми семестар, за академската 2022/23 година
by Драгица Трајковска - Friday, 17 February 2023, 9:40 AM
 

Почитувани студенти,


       Во прилог е распоредот на предавања на Факултет за безбедности науки- 8 -ми семестар, насока Безбедност и Криминологија, за академската 2022/23 година.


Со почит,

МИТ Универзитет