Новости и Соопштенија

Нов термин - Септемвриска сесија 2018

 
 
Picture of Благој Цонев
Нов термин - Септемвриска сесија 2018
by Благој Цонев - Thursday, 6 September 2018, 10:22 AM
 

Испитите во септемвриската редовна сесија на учебната 2017/2018 година по предметите:

- Меѓународни односи

- Меѓународни организации и интеграции

- Политики и институции на ЕУ

- Реигонална и меѓународна безбедност и

- Историја на правото (Ф-ПНМОД)

кај доц. д-р Благој Цонев ќе се одржат на 21.9.2018 година со почеток во 10.00 часот во кабинетот на предметниот наставник.


Со почит,
д-р Благој Цонев