Новости и Соопштенија

За студентите на МИТ КНИТ - Предавања по предметите Компјутерска графика и Мултимедијални системи

 
 
Picture of Васе Тушевски
За студентите на МИТ КНИТ - Предавања по предметите Компјутерска графика и Мултимедијални системи
by Васе Тушевски - Wednesday, 25 November 2009, 3:49 PM
 
Почитувани студенти,
Ве известуваме дека утре, 26.11.2009 година од 08:15 до 12:00 часот ќе имате предавања по предметите: Компјутерска графика и Мултимедијални системи.
Ве замолуваме за присуство.

Од Име на МИТ КНИТ,
Васе Тушевски