Новости и Соопштенија

Факултет за психологија - Распоред за мартовска испитна сесија

 
 
Picture of Атанас Иваноски
Факултет за психологија - Распоред за мартовска испитна сесија
by Атанас Иваноски - Friday, 22 March 2019, 2:08 PM
 
Почитувани, 


Во прилог е распоредот за полагање на испитите пријавени за во мартовска испитна сесија.