Новости и Соопштенија

Известување за одржување на промоција

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување на промоција
by Admin User - Sunday, 10 November 2013, 2:19 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека во вторник, 12.11.2013 година, со почеток во 19:30 во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово, ќе се одржи промоција на книги стручна литература на проф. д-р Маријан Стевановски.

pokana

Ќе ни биде чест и задоволство да присуствувате на истата.
МИТ Универзитет