Новости и Соопштенија

Известување за мартовска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за мартовска испитна сесија
by Admin User - Thursday, 28 February 2013, 9:49 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини во месец март:
  • Пријавување на испити за вонредна мартовска сесија од 04.03.-12.03.2012 година
  • Мартовска вонредна испитна сесија од 25.03. - 29.03.2012 година
Ви посакуваме успешна испитна сесија

Студентска служба

МИТ Универзитет