Новости и Соопштенија

Јавен повик за аплицирање на кандидати за волонтирање во Министерството за економија

 
 
Picture of Admin User
Јавен повик за аплицирање на кандидати за волонтирање во Министерството за економија
by Admin User - Tuesday, 25 June 2013, 11:27 AM
 
Почитувани,

Јавниот повик за аплицирање на кандидати за волонтирање на Министерството за економија може да го најдете овде или на официjалната web страница на Министерството: www.economy.gov.mk.

Студентска служба
МИТ Универзитет