Новости и Соопштенија

РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН

 
 
Picture of Кире Бабаноски
РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА ФБН
by Кире Бабаноски - Tuesday, 5 February 2019, 10:22 PM
 

РАСПОРЕД за ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА Факултет за безбедносни науки - зимски семестар 2018/2019