Новости и Соопштенија

Соопштение за студентите на МИТ КНИТ

 
 
Picture of Admin User
Соопштение за студентите на МИТ КНИТ
by Admin User - Tuesday, 1 December 2009, 9:02 PM
 
Се известуваат студентите при МИТ Факултет за Компјутерски науки и технологии дека во среда, 02.12.2009 година нема да се одржат вежбите по предметите Компјутерски мрежи 2 и Web сервери и Web технологии. Истите ќе бидат надополнети во договор со асистентот.

Наставен кадар при
МИТ КНИТ