Новости и Соопштенија

Известување за ноемвриска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за ноемвриска испитна сесија
by Admin User - Friday, 14 November 2008, 7:07 AM
 
Почитувани студенти,

Конечното известување за пријавување испити во вонредната ноемвриска испитна сесија можете да го најдете во прилог на ова соопштение. Полагањето на самите испити ќе биде во термини по договор со професорите.

Известување за ноемвриска испитна сесија (вонредна)

Студентска служба.