Новости и Соопштенија

Посета на Илегалната Оружарница од НОВ

 
 
Picture of Невена Цонева
Посета на Илегалната Оружарница од НОВ
by Невена Цонева - Friday, 16 February 2018, 11:14 AM
 

Почитувани студенти, 

На 21.02.2018 година (Среда) во 12:00 часот, после предавањата, ќе се реализа студиска посета на Меморијалниот музеј на илегалната работилница за изработка на оружје во Скопје од НОВ  - Илегалната оружарница при што ќе имаме можност да ја видиме постојаната поставка „Хероите на градот на Вардар“ во целосно реновираната прва партизанска оружарница преку презентација од кустос во Музејот.

Состанок со студентите е во 11:45 часот на Плоштадот Филип II, пред хотелот Stone Bridge.

Доколку некој од вонредните и студентите на втор циклус изрази желба да присуствува на студиската посета да се пријави со име и презиме и број на индекс кај доц. д-р Кире Бабаноски, на следниот меил: kbabanoski@gmail.com

Присуството е задолжително за сите редовни студенти на Факултет за безбедносни науки.


Факултет за безбедносни науки