Новости и Соопштенија

Известување за експертско предавање на Факултет за менаџмент на туризам

 
 
Picture of Admin User
Известување за експертско предавање на Факултет за менаџмент на туризам
by Admin User - Monday, 18 May 2015, 2:15 PM
 
Почитувани,

Ве известуваме дека во четврток, 21.05.2015 година, со почеток во 12 часот, во просториите на МИТ Универзитет (барака) ќе се одржи експертско предавање на тема „Маркетинг на туристички дестинации во рамки на соработката помеѓу приватниот и државниот сектор“. Гостин предавач ќе биде Регина Икономовска.
Предавањето е отворено за сите заинтересирани, а задолжително за студентите на Факултетот за менаџмент на туризам и Факултетот за менаџмент.

Со почит,
Факултет за менаџмент на туризам