Новости и Соопштенија

ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - РАСПОРЕД ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР, АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА

 
 
Picture of Елеонора А.
ЕКОНОМСКИ ФАКУЛТЕТ - РАСПОРЕД ЗА ЛЕТЕН СЕМЕСТАР, АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА
by Елеонора А. - Friday, 31 January 2020, 3:32 PM
 

 

Почитувани студенти,


ОВДЕ можете да го погледнете распоредот за 2ри семестар на Економси факултет.

ОВДЕ можете да го погледнете распоредот за 4ти семестар на Економски Факултет.

ОВДЕ можете да го погледнете распоредот за 6ти семестар на Економски факултет - насока Менаџмент.

ОВДЕ можете да го погледнете распоредот за 6ти семестар на Економски факултет - насока Маркетинг.