Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите студенти на МИТ Универзитет
by Admin User - Wednesday, 14 November 2012, 11:38 AM
 
Почитувани,

Сите студенти кои ги немаат подмирено своите финансиски обврски кон МИТ Универзитет за втората рата од уписнината, истото треба да го сторат најдоцна до 15.11.2012 година (четврток). Студентите кои тоа нема да го сторат во наведениот рок ќе бидат санкционирани, со тоа што нема да им биде дозволено полагање во првата колоквиумска недела.

Студентска служба
МИТ Универзитет