Новости и Соопштенија

Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2014/2015 година

 
 
Picture of Admin User
Распоред за прва колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2014/2015 година
by Admin User - Thursday, 9 April 2015, 12:59 PM
 
Почитувани студенти,

Распоредот за првата колоквиумска недела во летниот семестар во академската 2014/2015 година е следниот:

Ви посакуваме успешна колоквиумска недела

МИТ Универзитет