Новости и Соопштенија

Известување за одржување работилница

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за одржување работилница
by Невена Цонева - Monday, 10 April 2017, 9:54 AM
 

Почитувани,

Ве известуваме дека на 19.04.2017 година, во просториите на МИТ Универзитет, објект Аеродром, ќе се одржи работилница на тема: Практичен дел од примена на проективни техники, комплетирање на психолошки наод и мислење. Гостин - Вида Гавриловска, психолог, семеен и системски психотерапевт, од институтот за брак семејство и системска пракса - Алтернатива. 

Напомена за студентите: да си носат дрвени моливи и боици. 

Предавањето ќе биде со почеток од 12:00 часот во Амфитеатар 1 - Објект Аеродром и е задолжително за сите студенти од Факултет за психологија.

Факултет за психологија