Новости и Соопштенија

Известување за термини за полагање во мај и јуни

 
 
Picture of Admin User
Известување за термини за полагање во мај и јуни
by Admin User - Tuesday, 15 May 2012, 1:27 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следниве термини:
  • Втора колоквиумска недела: 28.05. - 04.06.2012 г.
  • Пријавување на испити за јунска испитна сесија: 28.05. - 04.06.2012 г.
  • Јунска испитна сесија: 11.06. - 15.06.2012 г.

Студентска служба

МИТ Универзитет