Новости и Соопштенија

Известување за Договори за студирање

 
 
Picture of Admin User
Известување за Договори за студирање
by Admin User - Friday, 21 December 2012, 1:01 PM
 
Почитувани,

Се известуваат студентите кои се уште го немаат потпишано Договорот за студирање, дека се должни веднаш да се обратат до Службата за студентски прашања за негово потпишување.

Исто така, Ве известуваме дека без Договор за студирање, студентите нема да имаат можност да ги користат своите права од студирањето.

Со почит,
Студентска служба

МИТ Универзитет