Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Thursday, 9 June 2011, 12:29 PM
 
Почитувани студенти,

Се известуваат сите студенти на додипломски студии од МИТ Факултетот за архитектура дека законски пропишаната практична настава и оваа година ќе се реализира во Еко - камп Пешна.
Ментори на практичната настава ќе бидат проф. доц. Мумен Абуаркуб, доц. д-р Александар Андовски и м-р Наталија Пулејкова Радеска.
За точниот датум на отпочнување на практичната настава и финансиските средства кои ќе треба да ги уплати секој студент, ќе бидете дополнително известени.

МИТ Факултет за Архитектура