Новости и Соопштенија

ПСИХОЛОГИЈА - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА

 
 
Picture of Елеонора А.
ПСИХОЛОГИЈА - ФЕВРУАРСКА ИСПИТНА СЕСИЈА - АКАДЕМСКА 2019/2020 ГОДИНА
by Елеонора А. - Wednesday, 29 January 2020, 9:40 AM
 


Почитувани студенти,

ОВДЕ можете да го погледнете распоредот за февруарска испитна сесија по ПСИХОЛОГИЈА