Новости и Соопштенија

Известување за септемвриска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за септемвриска испитна сесија
by Admin User - Monday, 29 June 2009, 1:51 PM
 
Почитувани студенти,

Пријавувањето на испити во септемвриска испитна сесија ќе биде во периодот од 24.08. - 31.08.2009 година.

Септемвриската испитна сесија ќе се одржи во периодот од 05.09. - 18.09.2009 година.

Запишувањето на семестар ќе трае од 18.09. - 26.09.2009 година.

Студентите за пријавување на испити мора да имаат запишано и уплатено за наредната академска година.

Студентска служба
МИТ Универзитет