Новости и Соопштенија

Распоред за Јунска испитна сесија 2024 година на Факултет за безбедносни науки

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за Јунска испитна сесија 2024 година на Факултет за безбедносни науки
by Драгица Трајковска - Tuesday, 11 June 2024, 12:29 PM
 

Почитувани студенти,


Во прилог е Распоредот за Јунска испитна сесија, академска 2023/2024 година на Факултет за безбедносни науки.


Со почит,

МИТ Универзитет