Новости и Соопштенија

Известување за одржување на работилница Up-cycling

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување на работилница Up-cycling
by Admin User - Tuesday, 6 May 2014, 9:56 AM
 
Почитувани студенти,

Вториот ден од работилницата Upcycling Workshop продолжува на 07.05.2014 (среда ), со почеток во 10ч. во амфитеатарот на МИТ Универзитет каде архитект м-р Нада Тозија Узал од Барселона ќе одржи предавање со наслов: Upcycling и како успешно да се "трансфодизајнира" отпад во дизајнерски предмет и концептуално ќе го објасни тековниот процес на работилницата.
Сите пријавени студенти и учесници се повикани за задолжително присуство.

Со почит,
МИТ Факултет за архитектура