Новости и Соопштенија

Анкета за сите студенти на МИТ Универзитет

 
 
Picture of Admin User
Анкета за сите студенти на МИТ Универзитет
by Admin User - Friday, 17 May 2013, 12:21 PM
 
Почитувани студенти,

со цел понатамошно подобрување и усовршување на Универзитетот и условите за студирање, Ве замолуваме да одвоите 3-5 минути и да одговорите на следните неколку прашања од анкетата.
Прашалникот за евалуација е анонимен, а одговорите ќе бидат автоматски генерирани електронски.

Вашето мислење многу ни значи.
Однапред Ви благодариме за издвоеното време.

МИТ Универзитет