Новости и Соопштенија

Материјали за конференција во Софија

 
 
Picture of Маријан Стевановски
Материјали за конференција во Софија
by Маријан Стевановски - Friday, 15 February 2019, 11:45 AM
 

Почитувани!
МИТ Универзитет Скопје заедно со Новиот Блгарски Универзитет Софија и Центарот за проценка на ризик на храна-Бугарија на 03.07.2019 година во Софија во свечената сала на Новиот Блгарски Универзитет во Софија организираат КОНФЕРЕНЦИЈА под наслов: "ХРАНИ И ОПАКОВКИТЕ ИМ. РИСК МЕНИДЖМЪНТ В ТУРИЗМА“. .Ве покануваме да земете активно учество со своите трудови и истражувања на оваа значајна Меѓународна конференција.За вработените на МИТ Универзитет учество со сопствени трудови БЕСПЛАТНО. За сите рокови во врска со достава на трудовите и остантите информации обратете се кај Ректорот на Универзитетот. ВО ПРИЛОГ ВИ ГИ ДОСТАВУВАМ СЕТЕ ПОТРЕБНА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ИЗРАБОТКА НА ТРУДОВИТЕ.