Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факлутет за менаџмент на еколошки ресурси

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факлутет за менаџмент на еколошки ресурси
by Admin User - Friday, 20 April 2012, 8:31 AM
 
Почитувани,

Се известуваат студентите кои треба да полагаат прв колоквиум по предметот Оценка на влијанието врз животната средина дека истиот ќе го полагаат во понеделник во редовниот термин за предавања.

Студентска служба
МИТ Универзитет