Новости и Соопштенија

Повик за Евро-атлански камп REACT 2015, Црна Гора

 
 
Picture of Admin User
Повик за Евро-атлански камп REACT 2015, Црна Гора
by Admin User - Wednesday, 8 July 2015, 12:10 PM
 
Почитувани студенти,

Ви го доставуваме конкурсот за учество на Евро-атлански камп REACT 2015, кој ќе се одржи во Никшиќ, Црна Гора, во периодот од 28.08. - 02.09.2015 година.
Повик за учество

Со почит,
МИТ Факултет за безбедносни науки