Новости и Соопштенија

Распоред на испитите во априлски испитен рок (06.04. - 17.04.2009) за МИТ Факултет за менаџмент

 
 
Picture of Admin User
Распоред на испитите во априлски испитен рок (06.04. - 17.04.2009) за МИТ Факултет за менаџмент
by Admin User - Friday, 3 April 2009, 1:45 PM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да го проследите распоредот на испити во текот на априлската испитна сесија на МИТ Факултет за менаџмент. Испитната сесија ќе се одржи во периодот од 06.04.2009 до 17.04.2009.

Распоред на испити на МИТ Факултет за менаџмент

Наставниот кадар при МИТ Универзитетот ви посакува успешна испитна сесија