Новости и Соопштенија

ПОТСЕТУВАЊЕ

 
 
Picture of Драгица Трајковска
ПОТСЕТУВАЊЕ
by Драгица Трајковска - Friday, 26 November 2021, 1:25 PM
 

Почитувани студенти,

 

Уште еднаш Ве потсетуваме, сите студенти што имаат доставено при упис документи во оригинална форма да дојдат во просториите на МИТ Универзитет, во Служба за студентски прашања за да си ги подигнат истите.

 

Со почит,

МИТ Универзитет