Новости и Соопштенија

Известување за почеток на летниот семестар во академската 2016/2017 година

 
 
Picture of Невена Цонева
Известување за почеток на летниот семестар во академската 2016/2017 година
by Невена Цонева - Wednesday, 8 February 2017, 2:04 PM
 

Почитувани,

Ве известуваме дека почетокот на летниот семестар во академската 2016/2017 година е од понеделник, 20.02.2017 година, според распоредите кои ќе бидат објавени подоцна.

Со почит,

МИТ Универзитет