Новости и Соопштенија

ИЗВЕСТУВАЊЕ!

 
 
Picture of Кристијан Такашманов
ИЗВЕСТУВАЊЕ!
by Кристијан Такашманов - Thursday, 20 March 2008, 2:39 PM
 
Во вторник, 25.03.2008, во 14:15 во амфитеатарот на МИТ Факултети - Скопје ќе се одржи презентација на Британскиот Совет во Македонија на теми:
  1. Претставување на Британскиот совет
  2. Можности за пристапување и користење на библиотеката, online каталогот, електронската библиотека и останатите ресурси на Британскиот совет.
  3. Добивање сертификати за владеење на англискиот јазик потребни за едукација во странство.
  4. Можност за добивање стипендии за студирање во странство...
  5. ... и уште многу други работи од интерес на студентите, асистентите и професорите.
Организирано од
МИТ Факултети - Скопје