Новости и Соопштенија

Известување за вонредна октомвриска сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за вонредна октомвриска сесија
by Admin User - Wednesday, 12 October 2011, 9:08 AM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека пријавувањето на испити за октомвриска казнена испитна сесија ќе се одвива од 12.10. - 15.10.2011 година.
Октомвриската вонредна испитна сесија ќе се одржи од 17.10. - 21.10. 2011 година.
Оваа испитна сесија не се однесува на: студентите од прва година запишани во академската 2011/2012 година и студентите кои ги имаат положено сите испити од претходните години.

Ви посакуваме успешна сесија
Студентска служба
МИТ Универзитет