Новости и Соопштенија

Известување за промена на термин за одржување часови

 
 
Picture of Admin User
Известување за промена на термин за одржување часови
by Admin User - Thursday, 6 October 2011, 11:45 PM
 

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека часовите од понеделник, 10.10.2011 година, за Факултетот за менаџмент, Факултетот за компјутерски науки и технологии, Факултетот за архитектура, Факултетот за менаџмент на еколошки ресурси, Факултетот за менаџмент на еколошки и рурален туризам и Академијата за гастрономија ќе се одржат во сабота, 15.10.2011 година.

Студентска служба
МИТ Универзитет