Новости и Соопштенија

Известување за студентска пракса

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентска пракса
by Admin User - Thursday, 19 March 2009, 11:53 AM
 
Почитувани студенти,

Ве замолуваме да доставите до студентската служба, во писмена форма, мотивациони писма за вашите преференци и интереси за реализирање на студентска пракса.

Ви посакуваме успех.

Ректорат на МИТ Универзитет