Новости и Соопштенија

Протокол – правила за полагање на колоквуми и испити на МИТ Универзитет Скопје

 
 
Picture of Admin User
Протокол – правила за полагање на колоквуми и испити на МИТ Универзитет Скопје
by Admin User - Monday, 10 November 2014, 2:07 PM
 
Почитувани студенти,

Дополнувањето на Протокол – правилата за полагање на колоквуми и испити на МИТ Универзитет може да го погледнете овде.

Со почит,
МИТ Универзитет