Новости и Соопштенија

Известување за апсолвенти

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Известување за апсолвенти
by Драгица Трајковска - Wednesday, 22 March 2023, 10:54 AM
 

Почитувани студенти,


Сите апсолвенти кои се сликаа во фото студио Мите за табло, можат да одат и да си ги подигнат сликите.


Со почит,

МИТ Универзитет