Новости и Соопштенија

Известување за одржување на обуки во соработка со Младите можат

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување на обуки во соработка со Младите можат
by Admin User - Tuesday, 26 November 2013, 9:26 AM
 
Почитувани студенти,

Во Среда (27.11) од 12-14ч. започнува првата обука од циклусот на обуки наменети за стекнување на вештини кои Младите можат ќе ги имплементира во соработка со Центарот за квалитет и развој на кариера на МИТ Универзитетот.

Обуката ќе биде на тема - Проектен менаџмент, а обучувач ќе биде Претседателот на Младите можат - Иван Јованов.
Обуката ќе се оддржи во Предавална 5 во новиот објект на МИТ Универзитетот.

Ве молиме најавете го вашето присуство на - info@youthcan.org.mk

Подетални информации за целиот циклус на обуки имате во постерот во прилог.
Учесниците кои ќе комплетираат една серија на обуки ќе добијат сертификат.

Ве очекуваат
Тимот на Младите можат и МИТ Центар за квалитет и развој на кариера