Новости и Соопштенија

Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за студентите од МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Tuesday, 12 July 2011, 11:00 AM
 
Почитувани студенти,

Се известуваат сите студенти од МИТ Факултетот за архитектура дека испитот по предметот Историја на архитектура кај проф. д-р Марула Николоска ќе се одржи во среда,13.07.2011г. во 12 часот.

МИТ Факултет за Архитектура