Новости и Соопштенија

Анкетен прашалник

 
 
Picture of Admin User
Анкетен прашалник
by Admin User - Thursday, 19 November 2015, 2:15 PM
 
Почитувани студенти,

Ве замолуваме да одвоите неколку минути и да одговорите на анонимниот анкетен прашалник во врска со Вашето задоволство од студирањето на МИТ Универзитетот. Вашето учество во анкетата е потполно доброволно и анонимно.
Прашалникот ќе го најдете на следниот линк: анкета.
Ви благодариме на одвоеното време за пополнување на прашалникот.

Со почит,
МИТ Универзитет