Новости и Соопштенија

Соопштение за студентите од 3 семестар на МИТ Факултет за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Соопштение за студентите од 3 семестар на МИТ Факултет за архитектура
by Admin User - Thursday, 5 November 2009, 2:59 PM
 
Почитувани студенти, Ве известувам дека утре, петок, 06.11.2009 година, треба дојдете на предавања по предметот Историја на архитектурата 2 во 18:15 минути во предавална 3. Декан на МИТ Факултет за Архитектура