Новости и Соопштенија

Средба со професорката Бистра Неткова

 
 
Picture of Admin User
Средба со професорката Бистра Неткова
by Admin User - Tuesday, 2 March 2010, 12:54 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека професорката по Вовед во право, д-р Бистра Неткова, ќе дава потписи во четврток, 04.03.2010, во 10 часот.

Студентска служба
МИТ Универзитет