Новости и Соопштенија

Оцени по предметот Англиски јазик кај проф. Stephen Hardy

 
 
Picture of Admin User
Оцени по предметот Англиски јазик кај проф. Stephen Hardy
by Admin User - Thursday, 19 March 2009, 12:55 PM
 
Се известуваат сите студенти на МИТ Универзитет кои немаат земено оцена по предметот Англиски јазик кај проф. Stephen Hardy, да ги достават индексите на студентски прашања најдоцна до понеделник 23.03.2009 год. до 12 часот.

Студентска служба