Новости и Соопштенија

Соопштение за одржување на семинар

 
 
Picture of Дарко Данилоски
Соопштение за одржување на семинар
by Дарко Данилоски - Wednesday, 13 February 2013, 3:10 PM
 
Се информираат сите студенти на МИТ Универзитет,

Во
најава е одржување на семинар надвор од Р.Македонија , кој ке се одржи во времетраење од 5 до 7 дена.Сите заинтересирани студенти можат да се обратат кај в.д. претседател на студентски сојуз Горан Траков или во службата на студентски прашања.Локацијата на одржување на семинарот ја одредуваат самите студенти при приложени алтернативи од неколку туристички агенции.


Студентска служба
МИТ Универзитет