Новости и Соопштенија

Известување за Свечен академски час

 
 
Picture of Admin User
Известување за Свечен академски час
by Admin User - Thursday, 2 October 2014, 1:40 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме дека Свечениот академски час по повод почетокот на новата академска 2014/2015 година ќе се одржи на 06.10.2014 година во Амфитеатарот во новиот објект на МИТ Универзитет (City Gallery) со почеток во 13:00 часот.

МИТ Универзитет