Новости и Соопштенија

Известување за сите студенти на МИТ Факултетот за архитектура

 
 
Picture of Admin User
Известување за сите студенти на МИТ Факултетот за архитектура
by Admin User - Thursday, 4 October 2012, 3:03 PM
 
Почитувани студенти,

Во вторник, 09.10.2012 година, во 14:15 ќе можете да подигнете оцени и потписи од доц. д-р Александар Андовски.

Студентска служба
МИТ Универзитет