Новости и Соопштенија

Прелиминарен распоред на испити во јунски испитен рок за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии

 
 
Picture of Admin User
Прелиминарен распоред на испити во јунски испитен рок за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии
by Admin User - Wednesday, 27 May 2009, 1:43 PM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да го проследите прелиминарниот распоред на испити во текот на јунската испитна сесија на МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии. Испитната сесија ќе се одржи во периодот од 04.06.2009 до 19.06.2009 година.

Распоред на испити за МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии

Наставниот кадар при МИТ Факултет за компјутерски науки и технологии ви посакува успешна испитна сесија