Новости и Соопштенија

Известување за одржување вонредна мартовска испитна сесија

 
 
Picture of Admin User
Известување за одржување вонредна мартовска испитна сесија
by Admin User - Wednesday, 29 February 2012, 1:03 PM
 
Почитувани студенти,

Ве известуваме за следните термини во месец март:
  • Пријавување испити за вонредна мартовска испитна сесија: 05.03. - 09.03. 2012 година;
  • Вонредна мартовска испитна сесија: 26.03. - 30.03.2012 година
Ви посакуваме успешна сесија
МИТ Универзитет