Новости и Соопштенија

Известување за свечено доделување на дипломи

 
 
Слика од Невена Цонева
Известување за свечено доделување на дипломи
од Невена Цонева - понеделник, јуни 27 2016, 11:17
 

Почитувани,

Се покануваат дипломираните студенти (во периодот од јуни 2015 - април 2016 год.), како и наставниот и соработничкиот кадар на МИТ Универзитет, во среда, 29.06. 2016 година во 19:00 на свечено доделување на дипломи. 

Ве покануваме сите заедно да присуствуваме на овој свечен чин во просториите на МИТ Универзитет (Објект Центар - City Gallery).