Новости и Соопштенија

Ревидиран распоред на колоквиум во втората колоквиумска недела (20-26.01.2009)

 
 
Picture of Admin User
Ревидиран распоред на колоквиум во втората колоквиумска недела (20-26.01.2009)
by Admin User - Tuesday, 20 January 2009, 2:21 PM
 
Почитувани студенти,

Во прилог на ова соопштение можете да го проследите ревидираниот распоред на колоквиуми во текот на втората колоквиумска недела во првиот семестар за учебната 2008/2009 година на Факултетите при МИТ Универзитетот. Колоквиумската недела ќе се одржи во периодот од 20.01.2009 до 26.01.2009.

Распоред на колоквиуми на МИТ Факултет за менаџмент
Распоред на колоквиуми на МИТ Факултет за информациски технологии
Распоред на колоквиуми на МИТ Факултет за менаџмент на еколошки ресурси
Распоред на колоквиуми на МИТ Факултет за архитектура
Распоред на колоквиуми на МИТ Академија за гастрономијаНаставниот кадар при МИТ Универзитетот ви посакува успешна колоквиумска недела.

(Уредувано од Васе Тушевски - оригинално испратено на четврток, јануари 15 2009, 02:13 )

(Уредувано од Васе Тушевски - оригинално испратено на вторник, јануари 20 2009, 02:03 )

(Уредувано од Васе Тушевски - оригинално испратено на вторник, јануари 20 2009, 02:18 )