Новости и Соопштенија

Распоред за Мартовска испитна сесија во 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија

 
 
Picture of Драгица Трајковска
Распоред за Мартовска испитна сесија во 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија
by Драгица Трајковска - Friday, 22 March 2024, 4:12 PM
 

Почитувани студенти,


     Во прилог е распоредот за Мартовска испитна сесија во академската 2023/2024 година на Факултет за правни науки, меѓународни односи и дипломатија.


Со почит, 

МИТ Универзитет